perjantai 30. joulukuuta 2011

olot nyt

Minun pitikin tänne vähän listata oloja ja juttuja raskauden tästä vaiheesta.

- Naamassa on finnejä. Pöh.
- Parin tunnin välein on syötävä, muuten iskee paha olo. Ja mikään omena ei auta vaan sen on oltava leipää tai jotain tukosampaa.
- mulla on kauhea piimähimo! Ja jukurttia menee kans. :)
- Rintoja aristaa mut ne ei onneks oo paljoo kasvanut. Täyttää ne noi liivit ehkä vähän entistä paremmin...
. Iltaisin mahaa turvottaa niin et näyttää ku oisin viikolla 17 raskaana.
- jänskää, että milloin tuo maha pompsahtaa kunnolla näkyviin! Neljäs raskaus kuitenkin menossa et voi olla että aika pian se sieltä pulpahtaa...
- olo on vuorotellen luottavainen ja vuorotellen pelokas.
- toivon vaan että viikot kuluis aluks nopeaan, että sais TIETÄÄ miten tässä käy... (no siis kaikkee ei voi tietää mut juu nou)

Ainiin! Äippäpolilta soitettiin ja varmisteltiin että tarvitaanko meille istukka- tai lapsivesitutkimusta. No ei tarvita kun meidän sairautta ei valitettavasti pysty mitenkään tutkimaan... no mutta lupasivat erikoislääkärin tekemään sitten sitä ultraa viikolla 12. Joskus ne munuaiset voi näkyä jo silloin, ja jos ne näkyis (+rakko) niin mun huoli ois ohi ainakin suurimmaksi osaksi. Mut kiva et ne näin pian oli yhteydessä. Tuntuu, että meidät otetaan ihan tosissaan ja että meistä huolehditaan.


Onneksi maanantaina alkaa työt niin en kerkii miettimään tätä koko ajan! Varmasti myös blogin päivitystahti hidastuu kun ei ole aikaa ja enenrgiaa niin usein kirjoittaa... koitan kuitenkin ehtiä pari kertaa viikossa. :)

Nyt hyvää loppuvuotta kaikille ja onnea vuodelle 2012! Tuokoon uusi vuosi sen mitä toivot ja vieköön sen mitä et elämääsi halua.

2 kommenttia:

NP kirjoitti...

Ihanaa, että teidän tilanne otetaan tosissaan ja teistä pidetään huolta. <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luin blogisi alusta loppuun ja tutustuin tarinaanne. Todella raskaita asioita olet joutunut kokemaan, pahoittelut. En osaa edes kuvitella tilannettasi. Myönnettäköön, että itkin yksin ääneen...
Onnea raskaudesta ja toivon vilpittömästi teille kaikkea hyvää! Ja tietty sitä kolmatta lastakin sitten joskus ;)