lauantai 3. joulukuuta 2011

haamuoireita

Huomenna tai viimeistään maanantaina odotan menkkoja saapuvaksi. Oloja ei ole yhtään, siis ei mitään. Se voisi tietysti olla hyväkin merkki, mutta olen kaikissa raskauksissa tiennyt ennen testiä olevani raskaana. Paitsi ekalla kerralla aloin aavistelemaan melko myöhään ja rupesin laskemaan päiviä, kun tein testin olin silloin viikolla 7.

Mutta mutta. Ärsyttää. Kyllähän mulla mahaa on nipistellyt pitkin viikkoa mutta se jos mikä on helposti itse kehiteltävä oire. Vaikka kuinka itselleni sanon, ettei kannata tutkailla liikaa niin silti, juuri viikkoa ennnen menkkoja alan tuijotella itseäni peilistä koittaen havaita jonkun merkin. Jonkun selvän tunteen siitä, että nyt olisi tärpännyt. Tutkailen olotiloja, jokaista nipsaisua, huimaushetkeä, ruokahaluttomuutta. Hetkellisiä ällötysoloja ja vihlaisuja alavatsalla. Nämä ovat haamuoireita, joita saan helposti kehiteltyä itselleni joka kierrossa joten en enää sellaisiin luota. Seuraavaksi luotan ainoastaan kuukautisten poisjääntiin ja kahteen viivaan tikussa.

Nyt olen flunssan kourissa kotosalla. Kurkku on kipeä, yskittää, heikottaa. Nämä eivät ole siis haamuoireita vaan ihan tavallinen flunssa. Enköhän lähde tästä keittelemään kuukupin valmiiksi, luulen että menkat saapuvat viimeistään maanantaina elämääni ilostuttamaan. :/

Ei kommentteja: