tiistai 5. huhtikuuta 2011

teemapäivät

Tänään saikkupäivällä. Onneksi ihan esimehen luvalla niin ei tarvitse ryntäillä mihinkään työterveyteen. Sain kuitenkin soittoajan hoitajalle, jolta kyselen sitten tarkemmin että pitääkö minun nyt mennä niihin veritesteihin ettei tämä ole sitä mykoplasmaa. Tyttärelläni on ollut pitkittynyt yskä jo monta kuukautta... joko se on tavallista flunssaa tai jotain pölyallergiaa, mutta sehän saattaa olla myös tuo mykoplasma. Toisaalta emme ole olleet kuumeessa... hmm.

Projekti lapsentekohommia on nyt virallisesti käynnissä. Viikonlopun teemapäivien näkyvyyttä hieman hankaloitti tämä inhottava flunssa, mutta alku tämä on kumminkin. Tietysti toivon, ettei tällä kertaa menisi kauaa uuden raskauden alkuunsaattamiseksi, mutta sitä kun ei koskaan tiedä. En toivoisi suurta ikäeroa lasten välille, jos siis sellainen terve vielä saadaan tähän maailmaan, mutta se ei ole minun päätettävissäni.


Mutta teemapäivät ovat takanapäin ja soturit on laitettu jälleen matkaan. Nyt toivotaan että mukana on sellaisia valiojoukkoja, jotka osaavat suunnistaa perille. Olisi ehkä pitänyt varustaa nämä joukot vielä kartalla ja kompassilla...

No me teimme osuutemme, nyt on pikkusotureiden vuoro. Toivotamme vilkasta uintia ja osumatarkkuutta!:D

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Jee soturit, pöö yskä!!!