maanantai 4. huhtikuuta 2011

keväisiä ajatuksia

Köhiti köh köh. Flunssaa pukkaa tänne. Kurkku on tooosi kipeä, yskä sattuu jo vähän keuhkoihinkin... ja syvään hengittäminen tuntuu tuolla jossain keuhkoputkissa... Jouduin tänään lähtemään kesken kaiken töistä pois ja lähtiessäni mulle huikattiin että meillä on töissä ollut liikkeellä mykoplasmaa. Sitkeää bakteeriperäistä tautia. Täytyy huomenna mennä käymään lääkärissä ja sanoa että testaavat tuon mykoplasman. hyh.

Mutta vettä sataa! Ihanaa kun lumet sulaa. Tänään on flunssasta huolimatta ollut yllättävän positiivinen päivä. Kävin vähän aikaa sitten ostamassa muutaman uuden paidankin kaappiin roikkumaan. Sellaisia kukkahepeneitä. Odotan kovasti että saan laittaa kevättakin päälle!

Tekis mieli mennä lenkille ja ehkä kokeilla ottaa muutama juoksuaskelkin, mutta nyt on tämä tauti päällä. No, ehkä ensi viikolla pääsisi juoksemaan kun nuo lumet näköjään sulavat vauhdilla. On se jännä, miten syksyllä tällainen sadeilma masentaisi mutta nyt se ei haittaa ollenkaan! Siksi kun tietää mitä se saapi aikaan...

Juuri nyt on ihan kiva fiilis. Huomenna ehkä toisin, mutta niinhän minun pitääkin elää - tässä päivässä. 





Ei kommentteja: