maanantai 12. maaliskuuta 2012

Potkut

Tänään olisi raskausviikkoja kasassa 18+0.
 (neuvolan laskujen mukaan 17+9 mut väliäkö hällä)
Eilen aamulla olin tosi huolissani kun vauva ei oikein liikkunut masussa, tai en ollut tuntenut liikkeitä pariin päivään. Yritin muistuttaa itselleni, että on ihan normaalia että näillä viikoilla vielä voi mennä välissä parikin päivää ilman liiketuntemuksia, ja silti kaikki on ihan kunnossa.

No sain sitten varastettua itselleni aikaa hetken ja pötköttelin rauhassa sängyllä niin jopas ne tuli sieltä. Huh. Helpotus.

Tänään alkoi töissä lounaan jälkeen päätä särkemään ja päätin kipaista happea haukkaamassa ja kävelin sokokselle hakemaan mun lempiripsiväriä (Sensai 38, separating and lenghtening) ja samalla söin jätskin. nams. Kyllä tykkäsi tämä elokuun eloveenakin kun alkoi sellainen potkusarja sen jälkeen.

Ihanaa tuntea kunnollisia potkuja!


rv 18+0


Reilu viikko rakenneultraan. puuh. jännittää.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea viikoista. :) Täällä poksui eilen 18+0.. Minäkin olin viimeksi lauantai aamuna huolissani et onko masuasukki kunnossa kun ei ollut pariin päivään tuntunut liikettä. Onneksi täälläkin tuntuisi olevan kaikki kunnossa!

NP kirjoitti...

Mie luulin otsikosta, et sie oot saanut töistä potkut! :O

Elina kirjoitti...

Sanna niin se taitaa olla ihan normaalia tosiaan että näillä viikoilla on välillä hiljaisiakin päiviä, mut aina sitä vähän huolestuu. :)

NP heh, tarkoituksella laitoin otsikon tuolla tavalla! :p