maanantai 5. maaliskuuta 2012

No voi kiitos! :)



 1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin. 
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi. 
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.



Sain tämän ihanan tunnustuksen sekä Ainulta Miksette hanki koiraa -blogista sekä NP:ltä Negatiivinen plussa -blogista. Kiitos! :)

Seitsemän randomia faktaa:

1) Minulla on hyvin herkkä oksennusrefleksi. Mikä tahansa paidankaulus, kaulaliina tai joskus jopa helmet kaulassa aiheuttavat inhottavan tukehtumisen tunteen ja alan yökkäilemään. Hammastahanan valuminen kurkkuun tai paha haju aiheuttaa saman. En kuitenkaan koskaan oksenna. Yökin vain. Äidilläni on tämä sama vaiva ja olen havainnut jotain samaa nyt myös tyttäressäni: "Äiti ei kiinni asti - ahlistaa" sanoo hän kun vetoketjua vedetään kiinni. :D

2) Rakastan lukemista! Se lukemisinto menee kausittain ja kun on aktiivinen kausi päällä, saatan lukea 2-3 kirjaa viikossa. 500 sivuinen opus menee hetkessä jos se on mielenkiintoinen. Perhe-elämä ja työ ovat vähentäneet tätä kyllä radikaalisti. Luen fiktiivistä kirjallisuutta: seikkailukirjoja, rakkausromaaneja, historialliset rakkausromaanit on ihan huippuja. Pidän myös Agatha Christien kirjoista ja Hercule Poirot on yksi suosikkihahmoistani. Luen myös fantasiakirjallisuutta paljon, tosin en enää nykyään niin paljon kuin ennen. Lempipuuhaani kesällä on viskata viltti takapihalle ja pesiytyä siihen kirjojen ja karkkien kanssa bikinit päällä.

3) Näen hyvin villejä unia. Varsinkin nyt raskausaikana uneni ovat entistä sekopäisempiä! Öisin olen aina sankaritar, seikkailija. Voitan pahikset ja seikkailen milloin merirosvolaivan kannella, milloin lentelen vamppyyrinä metsissä. Koskaan minua ei satu näissä unissani vaan minä pelastun aina, ja usein vielä pelastan muutkin. :D Mikään hyppy ei ole liian suuri kun hyppelen kerrostalojen katoilta toisille, mikään vuorenrinne ei ole liian korkea kun liu'un sieltä kepeästi alas. Viime yönä olin Florence Welchin kanssa tekemässä sellaista muotinäytöksen ja tanssishown välimuotoa. Otettiin kaverikuvakin. Joskus kyllä näen myös maailmanloppu-unia; tulta sataa taivaalta ja myrskyt riepottelevat, mutta niistäkin unissani aina selviän!

4) En vieläkään tiedä mitä haluan tehdä isona. Haluaisin tehdä jotain, millä on jotain merkitystä. Tässä nykyisessä työssäni lähinnä kirjoittelen pöytäkirjoja kokouksista joissa suunnitellaan linjauksia. Huoh. Unelmani olisi ehkä tehdä joku hyväntekeväisyystapahtuma. Tai en tiedä. Haluan luoda jotain uutta, jotain, mikä parantaisi toimintatapoja ja saisi ihmiset voimaan paremmin.

5) Haluan talon. Haaveenani on pieni puutalo, ehkä rintamamiestalo. Sen ei tarvitse olla uusi, mielestäni vanhoissa taloissa on henkeä. Haaveilen siitä, että minulla olisi pieni talo, jonka pihalla olisi omenapuita ja lasten keinu, hiukan metsää ympärillä mutta ei liian kaukana palveluista. Tämä haave joutunee odottamaan vielä muutaman vuoden. Huoh.

6) Olen wannabe-ekoilija. Kierrätän, mutta haluan käyttää autoa. Pyrin sammuttamaan vesihanan valumasta turhan päiten, mutta rrrrrakastan pitkiä, kuumia suihkuja. Keräämme sienet ja marjat metsistä, mutta ostamme broileria mikä on moraalisesti hyvin arveluttavaa. (suljen vain silmäni siltä ahdistukselta). Viemme paljon tavaraa kierrätyksen, mutta silti nautin uusista vimpaimista ja tavaroista. Ostan muovipussit kaupasta enkä käytä ekokassia, mutta kierrätämme pahvin, paperin, metallin, lasin, energiajätteen, biojätteen, kaatopaikkajätteen. Ja ongelmajätteen vielä erikseen. Emme käytä kestovaippoja. Haluaisin ostaa luomua ja lähellä tuotettua, mutta se on kallista.

7) Sain perjantaina elämäni ensimmäisen pysäköintivirhemaksun. Pöh.

Olen tylsä ja stoppaan palkinnon jakamisen tähän, mutta haastan jokaista nappaamaan tämän piristämään omaa blogiaan, jos ei sitä ole vielä saanut! =)





Ei kommentteja: