keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

No miltä nyt tuntuu

Mieli tekee....

...makeaa. Suklaata! Jäätelöä jäätelöä jäätelöä! Jäätelö erilaisilla kastikkeilla. Kinuskikastike mmm...

...Subin patonkeja, Sinuhen patonkeja, Cafe Picnicin salaatteja. Ah. Ja joskus myös Hesen kana-ateriaa. Ei inspaa makarooni ja jauheliha sitten yhtään! Eikä perunamuusi ja lihapullat tai mikään muukaan kotona loihdittu. Höh.

....hedelmiä ja tuoremehuja. Slurps.

...jukurttia, piimää, maitotuotteita. =)

....nauttia auringosta, kaipaan lämpöä! Tule nopeammin lämmin kevät!

... käpertyä sohvannurkkaan silittelemään masua ja odottelemaan pelon ja toivon sekaisin tuntein ensi viikon rakenneultraa

En halua...

...mössöruokaa. Kokolihakin on vähän niin ja näin. yh.

...tai jaksa tehdä töitä. Tai siis ei vaan huvittaisi yhtään. Mun työmotivaatio on ihan kateissa! Enää reilu kolme kuukautta olisi töitä jäljellä ja sit ois suunnitelmissa jäädä saikun kautta mammalomalle. KOLME kuukautta enää. Kyllähän mä sen jaksan... ehkä.

...pelätä enää. En jaksaisi kantaa tätä taakkaa koko ajan mukanani. Enkä puhu nyt tästä pienestä potkurikoneesta vaan tästä menneisyyden ja pelon painolastista. Jonkinlainen pelko tulee olemaan mukana varmaan aina, mutta olisipa se rakenneultra jo ohi että voisi vaan olla rauhassa!

Raskaus tuntuu...

....nivusissa ja lantiossa. Yöllä lantiota särkee aamuyöstä, eli ystävämme liitoskivut ovat löytäneet tiensä tänne.

...kurkussa, nimittäin närästys vaivaa aika ajoin ja tiedän sen vain lisääntyvän.

...Ihanalta! Rakastan kasvavaa masuani. Se on jo kauniin pyöreä, vaikka pohdinkin koko ajan että onko se oikean mallinen, onkohan kaikki niinkuin pitää... huoh.

...pieninä potkuina jotka saa hymyn huulille. :)

...jo myös selässä. Olen kärsinyt typyä odottaessani selkäsärystä tuossa rv 25 tietämillä ja nyt se antaa jo pienen pieniä viitteitä tulevasta. Auts. Toivottavasti ei mene pahaksi!

...harjoitussupistuksina autossa istuessa.

...ihanalta. Ihanalta! Rakastan olla raskaana, kremppoineen kaikkineen.

Olen...

...peloissani mutta haluaisin olla vain onnellinen. Ehkä tämä helpottuu ensi viikon jälkeen.

...väsynyt koska nukun niin huonosti. Herään joka yö siinä 4-5 aikaan johonkin; milloin syynä on typy, milloin liitoskivut, milloin puolison kuorsaus, tai joku hämmentävä uni. Uuvuttaa.

...iloinen keväästä! Työssäolon parhaita puolia on lounastauot aurinkoisena päivänä - kipittelen ihanassa säässä läheiseen cafe picniciin syömään salaattia tai patonkia tai keittoja. Ah.

...Onnellinen ja kiitollinen. Kumpa tämä olisi nyt ihan oikeasti totta. Voi olisipa kaikki hyvin ja voisin olla vihdoin onnellinen täydestä sydämestäni.








2 kommenttia:

Ideh / Toivon Pilkahdus kirjoitti...

Ihana,ihana masu <3 Eiköhän siellä rakenne ultrassa kaikki hyvin ole vaikka ymmärrän kyllä pelkosi. Itse olen ihan alkuviikoilla raskaana ja odottelen pelonsekaisin tuntein istukkanäytteen ottoa... tavallaan tahtoisi olla onnellinen uudesta raskaudesta, mutta vielä ei uskalla toivoa parasta.

Hyvää odottelu aikaa ja hyvää kevättä!!

Taru kirjoitti...

Ihana masu. Luin tuossa taaksepäin noita sun juttuja ja melkein kyyneleet tuli silmiin tuossa kohtaa jossa muisteltiin noita meidän yhteisiä vanhoja projekteja.