tiistai 27. syyskuuta 2011

häät

Kaikki meni kertakaikkiaan upeasti! Minulla oli niin loistavat kaasot, ettei tarvinnut mitään huolehtia koko illan aikana. Seremonia meni hienosti ja  sitä kehuttiin tyylikkääksi. Minäkin pidin siitä, vaikka sitä puhujaa tosin tuntui jännittävän, mikä oli mielestäni erikoista.... mutta seremoniaan kuului ensin puhe, sitten kysymykset ja sormukset ja vielä kaason lukema runo, ja sitten sellainen viiniseremonia "elämän kitkerä viini ja elämän makea viini".

Seremonian jälkeen oli ystävieni ihana lauluesitys jota katselin tippa linssissä. byääh. He lauloivat Anna Puun kappaleen "sinä olet minä". Sen jälkeen oli onnittelut ja suoraan sen jälkeen ruokailu. :) Ruokailu sujui loistavasti ja ruoka oli hyvää. Salaattibuffet ja keitto toimi oikein hyvin! Rohkaisen muitakin häitä suunnittelevia valitsemaan hääpöytään jotain muuta kuin yleensä kaikilla ja tietenkin omannäköistään.

Sitten seurasi isäni puhe ja anoppini muutama sananen. Sen jälkeen oli hääkakun leikkaaminen, jossa meillä olikin kovemmat panokset kuin kaapin paikka. :D Minä voitin, tosin polkaistiin yhtä aikaa niin tilanne piti ratkaista kivi-paperi-sakset -pelillä. ;) Niin, ja voittopalkintoni: puolisoni pitää antaa minulle haluamani hieronta aina kun sitä pyydän seuraavan kuukauden ajan. :D

Saimme vielä ihanan tanssiesityksenkin lahjaksi ystäviltämme ja sitten luvassa oli vielä morsiamen ryöstö... kimppua ei heitetty vaan sen tilalla oli seuraava leikki: pussissa oli nauhoja, joissa jokaisen päässä oli karkki. Paitsi yhden narun päästä löytyi sormus... kaikki sinkkutytöt nappasivat nauhoista kiinni ja se joka sai sormuksen on seuraava naimisiinmenijä. (ja osui oikeaan osoitteeseen - hänellä on vuoden päästä häät!). Miesten leikki oli seuraavanlainen: lattialle kannettiin kopallinen kaljaa, musiikin soidessa jokainen poikamies nappasi kaljapullon ja kun musiikki loppui, jokainen avasi olutpullon. Yhden korkin alta löytyi piirretty sydän.

Juhlat olivat ihanat, ihmisillä tuntui olevan hauskaa - meillä ainakin oli! Hääyön vietimme hotellissa. Ihanat kaasot hoitivat juhlapaikan kuntoon ja meillä ei ollut mitään huolehdittavaa!

Nyt odottelen innolla valokuvia, joita yhden kaasoni mukaan on sellaiset pari tuhatta.... :D

Terveisin, onnellinen rouva

2 kommenttia:

Anniina ★ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anniina ★ kirjoitti...

Kuulostaa niiiiin ihanalta! Ja ihan teidännäköiseltä. Ihania omaperäisiä ideoita hääleikkeihinkin, eikä niissäkään niitä samoja sataan kertaan nähtyjä :) Harmittaa niin paljon ettei päästy, tätä lukiessa vielä entistäkin enemmän.

Hyvät kaasot (ja bestmanit) ovat kyllä avainasemassa onnistuneissa hääjuhlissa. Silloin voi kaiken todella sanoa menneen nappiin, jos ei morsiusparin ole tarvinnut kertaakaan murehtia asioiden sujumisesta. Niin sen pitäisikin olla! Hääparin tehtävä on vain ja ainoastaan nauttia tuosta päivästä, ja luottohenkilöiden hommana on vastata siitä että kaikki sujuu kuin tanssi ;)

Niin ja muuten meillekin laulettiin silloin maistraatissa tuo samainen Anna Puun biisi! Eipä sitä ole enää kuivin silmin sen jälkeen voinut kuunnella <3