keskiviikko 14. syyskuuta 2011

10 days and counting

Plaseerauskortit valmiina, istumajärjestys kutakuinkin valmiina, hääpuku ei vielä valmis mutta saan sen viikonloppuna (pientä hienosäätöä)... Kengillä kopsuteltu ja kiitos Hanna vinkistä, nuo Taccoslipit on aivan loistavat! Kantapää pysyy paikoillaan hienosti!

Mitähän kertoisin muuta... Nyt ei aivoissa tunnu olevan tilaa millekään muulle. Pieniä juttuja vielä on tehtävänä häiden suhteen, mutta naimisiinhan tässä ilmeisesti päädytään! Iiks! :D On kovin omituista ajatella että reilun viikon päästä olen ROUVA. Huhhuh. Minä? Tyntönheitukka joka ei tunne koskaan kai olevansa aikuinen.

Jännittää minkälainen ilma silloin on. :) Onneksi ollaan sisätiloissa niin ei tarvitse murehtia juurikaan sään puolesta... Tulkoot vettä vaikka taivaan täydeltä. Meidän juhlissa on lämmin!

Jännittää miten se päivä tulee menemään, pysyykö aikataulut, saadaanko otettua kuvat ajoissa, suostuuko pieni tähtisilmämme nukkumaan päiväunia ja millä mielin lähtee yökylään kun äiti ja isi jäävät juhlimaan... no, se on vain yksi ilta, eiköhän pikkuneiti sen kestä. Nyt alkaa myös jännittämään se itse seremonia: kun kaikkien edessä sanotaan tahdon. Vaikka siinä vaiheessa me virallisesti ollaankin jo naimisissa mutta jännittää se silti. :) Huiiiiiih.

Tänään haetaan kihlasormukset jotka on olleet kaiverrettavina ja rodinoitavana, mennään ostamaan kaikkea pientä mitä häihin vielä tarvitaan ja huomenna kasvohoitoon... Sellaista tällaista.


1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Mukava kuulla, että vinkistä oli apua! :)