torstai 1. syyskuuta 2011

kaikenlaista hääjuttua...

Maanantaina käytiin tapaamassa meidän puhujaa sieltä pro seremoniat oy:ltä. Oikein oli mukava mies ja hyvin pätevän oloinen. Hän kyseli meiltä kysymyksiä että miten tavattiin ja mitä meidän yhteistaipaleella on tapahtunut ja kirjoitti kamalilla harakanvarpailla itselleen muistiinpanoja. Sitten hän kertoi, että kirjoittaa puheen jonka lähettää meille tarkastettavaksi, ja joka meidän pitää lukea hyvin kriittisellä silmällä. Me teemme siis haluamamme korjaukset puheeseen ja sitten hän muokkaa sen uudestaan.

Kaikenlaista pohtimista on vielä häämarssin, seremonian, onnittelumaljojen, onnitteluiden ja ruokailun logistiikassa. Mutta kun kaikki kaasot ja bestmanit ja muut lyövät viisaat päänsä yhteen niin eiköhän looginen ratkaisu löydy. :) Siinä vaiheessa ajattelin siirtää aivot nollatilaan ja antaa muiden ratkaista että missä järjestyksessä ja miten kaikki tulee tapahtumaan. ;)

Mua vähän huolettaa mun kengät. Vaikka ne on ihanat niin ne on vähän hassun malliset jalassa kun niitä pitää pidemmän aikaa. Joku istuvuusongelma niissä on... niitä täytynee korjailla kaiken maailman silikonilärpäkkeillä. Ja pitää ottaa varakengät! Ehdottomasti siis! Käyn etsimässä jotkut yhtä edulliset korkkarit jostain, vaikka sitten ihan valkoiset. Kunhan on jotkut varmuuden vuoksi. Istun nytkin kengät jalassa ja koitan totuttaa niitä jalkaani. :D

Tsippaduidaa. Sellaista kaikkea. Edellisestä listasta on jo jotain tehty. Vielä on juttuja... ohjelma pitää tulostaa ja laittaa valmiiksi... huomenna on viimeinen ilmoittautumispäivä häihin ja sen jälkeen aletaan kirjoittamaan istumajärjestystä! =)

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Ousko tälläsistä apua?

http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/Default.aspx?PostId=9569