perjantai 5. elokuuta 2011

Odottelua ja kaipuuta

*huokaus*

Olen taas alkanut pyörimään keskustelupalstoilla. VIRHE. Ei muun takia, mutta tulee entistä isompi asia taas tuosta raskautumisajattelusta. Tällä hetkellä on taas viisi tuttua raskaana. Joskus en vaan käsitä, miksi muille se on niin helppoa? Häh? Miksi just meillä pitää olla niin vaikeaa tämä lapsensaanti...

Ainakin tulen helposti raskaaksi, sillä viimeisen neljän vuoden aikana olen tullut kolme kertaa raskaaksi. Se on ihan hyvä prosentti kuitenkin... sitä en tiedä mitä nämä lääkkeet tekevät hedelmällisyydelle. Niiden ei pitäisi vaikuttaa siihen mitenkään, toivotaan nyt että näin myös on. Yhtään keskenmenoa en ole saanut, paitsi toukokuussa 2008 oli yksi kemiallinen raskaus, eli raskaus alkoi mutta ei kiinnittynyt lainkaan.

Toivon taas ihan liikaa sitä, että kun häät ovat ohi, tulen ensimmäisestä kierrosta raskaaksi ja PUM kaikki on taas niinkuin pitääkin.... ainakin rakenneultraan saakka. Mutta pelkään kovasti että jos yritys venyy useamman kuukauden mittaiseksi, kuten on ihan normaalia ja mahdollista, alkaa pääni hajoilemaan taas. Kiertopäiviä, greippimehuja, vitamiineja ja kikkakolmosia? Nipistelyjä, olotiloja, tuntemuksia, oireita...

Minä kaipaan raskaanaolemista myös. En pelkästään sitä lopputulosta. Olen aina pitänyt raskaanaolemisesta, vaikka alussa usein onkin huonoa oloa, väsymystä ja päänsärkyjä. Mutta pidän kovasti kasvavasta masusta ja siitä että saan näyttää sen muillekin, rakastan silitellä sitä ja vauvan liikkeet masussa ovat ihania. Tunnen oloni aina kovin hyväksi raskaanaollessa. Olo on jotenkin täyteläinen, maanläheinen ja rauhallinen.

Kumpa saisin taas pian kokea raskaanaolemisen tunteen. Loppuun saakka. Mitä jos en saa? En tiedä, pystynkö hyväksymään sitä. Puolisoni sanoi että sitten Tipunen jää meidän ainoaksi lapseksi, mutta minä en suostu hyväksymään sitä. En suostu!

*huokaus*

Olisihan tässä nyt ne häät sitten... 50 päivää. Pitkä, lyhyt aika. Kun vaan saisi tämän vauva-asian päästään nyt siksi ajaksi, kun sen jälkeen kuitenkin taas napsahtaa. :/ Onneksi huomenna on yhden ystäväpariskunnan häät joihin pääsen vähän juopottelemaan... tulee muuten aika tarpeeseen sellainen pieni nollaus ja vapaailta.

Ei kommentteja: