lauantai 20. elokuuta 2011

bling-bling!!!

Käytiin tänään ostamassa vihkisormus. Miehelle sellaista ei tule, hänellä on valkokultainen perinteinen sileä kihlasormus ja sanoi ettei halua toista sormusta. Se sopii minulle, hänelle vain sitten kaiverretaan lisää pieni kaiverrus ja sille tehdään rodinointi. Samoin minun kihlasormukseni rodinoidaan jotta se ei ole harmaa möykky uuden bling blingin rinnalla.

Meillä ei ole varaa kalliiseen sormukseen ja nettiä selaillessani aloin vähän vaipua epätoivoon, sillä meidän hintaluokassamme ei tuntunut olevan kauniita sormuksia lainkaan! Halusin ehdottomasti valkokultaisen, sillä en vain pidä keltakullasta juurikaan. Kävimme ensin Timanttiset -liikkeessä, joilla ei ollut yhtään kaunista sormusta alle neljänsadan! Kysyin myös, että olisiko heillä sitten kivettömiä valkokultaisia sormuksia, joissa kuitenkin olisi jotain muotoilua tai jotakin, mutta ei lainkaan. Ainoa alle 400 euron sormus oli sileä valkokultainen sormus. Pettymys! On hämmentävää, että nämä liikkeet kuvittelevat kaikkien pystyvän laittamaan automaattisesti vähintään viisisataa euroa yhteen sormukseen. Kuluja kun näin häiden alla on muutenkin...

Sitten kävelimme toiseen liikkeeseen, jossa olikin juuri tarjouksessa timattisormus. Olin nähnyt kyseisen mainoksen, mutta siinä mainoksessa sormus näytti jotenkin tyhmältä. Luonnossa se oli kuitenkin mielestäni näyttävä ja kaunis, ei mitään sellaista mitä olin etukäteen ajatellut, mutta kaunis ja mikä oli myös tässä tilanteessa oleellista - meidän hintaluokassamme. Sain siis kuitenkin timantteja sormeen, vaikka vähän aikaa jo ehdin pelätä etten niitä saisi vihkisormukseeni... Ostimme siis sen sormuksen sen enempää miettimättä. Sillä hinnalla tuskin saisi muualta yhtä kaunista ja näyttävää sormusta.

Mutta ensi viikolla sormus tulee liikkeeseen, ja sitten jätetään kihlasormuksemme rodinoitavaksi ja kaiverrettavaksi. En tiedä haluanko täällä näyttää siitä kuvaa ainakaan vielä... katsotaan. Ehkä laitan sitten kun kihlasormuksenikin on kirkas jälleen. ;)


Ei kommentteja: