maanantai 2. huhtikuuta 2012

Yli puolenvälin!

Tänään raskautta on kestänyt 21 viikkoa. Vauva liikkuu pitkin päivää ja potkiskelee hellästi ja tiheään tahtiin. Olo on melko hyvä, mitään suurempia kremppoja ei närästystä lukuunottamatta juuri nyt ole. Lonkissa lonksuu, ainakin zumbic-tunnilla huomasin että sieltä kuuluu lonks klonks, mutta kipeää ei tee. Kai ne vaan on vähän löysällä...

Satuin erään keskustelun kautta löytämään tieni kurkkaamaan tällaista blogia, jossa kolmosvauvat olivat syntyneet rv 25. Voi hurja miten pieniä ne olivatkaan, mutta selvisivät kaikki. Ajatella, meillä tuohon raskausviikkojen määrään on enää muutama viikko! Tietysti toivon, että poika pysyy hyvin tiukasti masussa sinne elokuulle saakka, ennen sitä ei parane nokkaansa näyttää kohdun tällä puolen. Mutta lähinnä ajatus siitä, että muutaman viikon päästä tälläkin lapsella olisi pienet mahdollisuudet selvitä on jotenkin hurja.

Mutta rakenneultran jälkeen on pelko kyllä suurimmaksi osaksi haihtunut. En kuulostele joka päivä vauvan liikkeitä (ei tarvitse kun tyyppi on sen verran vilkas tapaus) ja hankin jo mielelläni vauvan tarvikkeita valmiiksi ja mietin muutenkin tulevaa.

Alan uskomaan siihen, että meistä oikeasti on tulossa nelihenkinen perhe! Ihanaa!
Ollaan jo alettu vaivihkaa miettimään lapselle nimeäkin. Kylläpäs poikien nimet onkin vaikeita, ei meinaa löytyä sellaista mikä miellyttäisi!

Väsyneenä, kyrsiintyneenä tähän lumeen mutta muuten hyvällä mielellä.
rv 21+0

3 kommenttia:

Ideh / Toivon Pilkahdus kirjoitti...

Onnea hyvin edenneestä raskaudesta! Toivottavasti itsekin pääsisi nauttimaan samoista asioista:)

Mamsen kirjoitti...

Ihanaa, että olet päässyt nauttimaan raskaudesta kaiken pelon ja jännityksen jälkeen. Toivottavasti kaikki sujuu mallikkaasti toisellakin puolikkaalla. :)

Poikien nimet on munkin mielestä paljon vaikeampia kun tyttöjen. Kaikki kivat on sellaisia top ten -nimiä tai muusta syystä ei mahdollisia. Ja sama poikien vaatteissa; niitä on vähän ja suurin osa karseita verrattuna tyttöjen valikoimiin.

Hyrsky Myrskynen kirjoitti...

Mulla on sama ongelma nimien kanssa - tytön nimiä olisi iso liuta mietittynä, mutta vaikka poijan nimiä on ihan samalla tavalla mietitty jo paljon ennen raskaaksi tulemista niin hyviä vaihtoehtoja ei millään oikein tahdo keksiä! Kaksi vaihtoehtoa keksittiin jo useampi vuosi sitten, mutta niistäkin kivempi piti hylätä kun miehen lapsen äiti otti ja meni naimisiin juurikin sen nimisen miehen kanssa. Hmph.