maanantai 11. heinäkuuta 2011

No nyt ne meni

Sinne meni kutsut postiin! Jes! Jotenkin niistä ei tullut yhtään sellaisia kun ajattelin ja alunperin halusin, mutta ihan kelvolliset. Meillä vähän tuo minun sairaalassaoloni sekoitti aikatauluja ja suunnitelmia, olihan siinä mielikin vähän maassa ja ajatukset muualla.

Mutta kutsut ovat siis vihdoin postissa, listalla nimiä 137 ja sit aletaan jännäilemään että tuleeko meidän juhliin ketään. :D Uskon että tulee, meil on aina hyvät bileet. Itseasiassa toivon salaa, että osa jäisi pois. Tämä vain ihan toteutusteknisistä syistä; juhlapaikkamme on nuorisoseurantalo, jossa on iso sali ja pieni parvi. Parvi on kyllä avoin ja sieltä näkee ja kuulee ihan hyvin, mutta en mielelläni jakaisi ihmisiä eri osastoihin. Alakertaan saadaan mahtumaan 116 henkilöä istumaan, joten jäämme odottamaan. Yleensähän aina jonkun verran ihmisiä jää pois, joten saa nähdä miten nyt käy.

Nyt kun kutsut on vihdoin saatu eteenpäin, voi hetkeksi hengähtää. Vaikka onhan tässä alettava hommiin pian ihan tosissaan: hääpuku, kengät ja korut pitää etsiä. Vihkisormusta ei vielä ole... kuvaaja on, bändi on, ruokaa on ja pian morsiamen isä lähtee hakemaan lastillisen alkoholia naapurimaasta. Meillä häissä tullaan tarjoamaan ruokaviinien lisäksi olutta, siideriä, lonkeroa ja boolia. Kahvin kanssa tarjotaan brandya ja kermalikööriä...

Tästä hommat sitten lähtee! Nyt ei enää peruta kun kutsut on postissa. Jee!




Ei kommentteja: