perjantai 22. heinäkuuta 2011

kengät!

Kävin etsimässä kenkiä, heikoin tuloksin. Ei ollut tässä kaupungissa mulle sopivia kenkiä ollenkaan! Koska mun hääpuku tulee olemaan lyhyt, sellainen polvimittainen, niin kengät ovat hyvin oleellinen osa tätä kokonaisuutta ja ne on oltava hyvät ja ihanat.

Suomalaisten kenkämuoti on sitten tylsää... mustaa, ruskeaa, harmaata, beigeä.. no voihan kyseessä olla sekin että nyt on vielä kesäkengät kaupoissa ja syksyisemmät mallistot tulevat sitten elokuussa. Mutta en haluaisi kovin pitkään jättää tätä kenkäasiaa. Ongelma on siinä, että etsin juuri tietyn värisiä kenkiä. Violetteja. Ja niitä ei ole.. ainakaan juuri siinä oikeassa sävyssä mitä haluan.

Ei siis auta muu kuin lähteä tuonne Helsingin suunnille kenkäostoksille. Mikähän olisi Helsingissä paras paikka metsästää violetteja kauniita korkokenkiä? Jos jollain sattuu olemaan vinkkiä niin kertokaahan ihmeessä. :) Etsin kevyitä ja siroja kenkiä, jotka ovat kärjestään umpinaiset ja niissä saisi olla joku pieni jippo, kukka, ruusuke tai jotain jännää. :) Mutta väri on pääasia. :D Olen päättänyt että minulla on oltava violetit kengät. Toivottavasti en joudu lähtemään nettiostoksille, en haluaisi millään sitä tilaa/ sovita /palauta -rumbaa.

Mutta hääpukukankaat on nyt ostettuna, puvun malli on valmis ja nyt odotellaan että ompelijani saa puvun alkuun. Sitten pitää hankkia alusvaatteet ja tukkahärpäke. Näin aika hauskoja höyhen/harso/hattu -systeemejä yhdessä kaupassa, en vaan osannut vielä päättää että olisiko se valkoinen vai violetti.... ?

8 kommenttia:

Emby kirjoitti...

http://www.brandos.fi/iron-fist/oh-no-flat-ifl0713-purple/a28351

Siinä olis yhdet lilahtavat kengät :) Tosin, on nettikauppa.. Ja ei juuri oo korkoa :)
Se on totta, et Suomen kaupoissa ei kauheesti värejä oo.. Ei ainakaan perus kaupoissa.. Mut joku Kenkä Mekka tms vois myydä?

Voi että, sain kyllä inspiksen omiinkin häihin, sun värimaailmasta :) olen miettiny talvi häitä, mut jos tosiaan pitäiski syyshäät, olis ihaaaaania värejä!! :) Onnea kovasti! <3

-Emby-

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tanssipuoti.fi/#Korkeat

Tuossa osoitteessa on yhdet lilat korkkarit. Muutenkin tanssivaate/-tarvikeliikkeistä saattaa löytyä, mutta ovat toki sitten yleensä sellaisia korkeita kilpatanssimaisia kenkiä, mutta voi ainakin katsastella.

Elina kirjoitti...

Emby mä oon jo brandosinkin selaillut... :D Ja tosiaan, kaipaan siihen kyllä korkoa! Kenkä Mekassakaan ei just nyt oo violetteja... paitsi en tiiä olisko Helsingissä sitten laajempi valikoima.... Kivaa jos sait inspiraatiota! Mut saahan talvihäihinkin aika ihania värejä turkoosista, pinkistä ja vaikka hopeasta... Kiitos onnitteluista! :)

Anonyymi no nuo ovat kyllä ihanat muuten, mutta nekin ovat avokärkiset. Mulla on sellainen pakkomielle että tarvitsen umpinaiset kengät kun häät on syyskuun lopussa... ja en mielelläni myöskään osta satiinikenkiä. Tiedän, olen vähän kranttu! :D

Hanna kirjoitti...

Katoin pari brittikauppaa ja tommoset löytyi tähän hätään...

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=2597005&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208737&parent_categoryId=208609&pageSize=200&refinements=Colour{1}~[blue|pink|purple]&noOfRefinements=3

http://www.boden.co.uk/en-GB/Womens-Shoes-Boots/Heeled-Shoes/AR486-DPR/Womens-Fig-Ribbon-Trim-Mary-Janes.html?NavGroupID=11

Hanna kirjoitti...

Parikalta löytyis aikas ihanii...

http://fi.minnaparikkashop.com/product/12/jodie

http://fi.minnaparikkashop.com/product/161/aster-berry

http://fi.minnaparikkashop.com/product/93/jean

http://fi.minnaparikkashop.com/product/173/acacia-berry

Elina kirjoitti...

Hanna voi eiiiiiii! Ihania kenkiä. :D :D Mut enhän mä uskalla tilata kuitenkaan... :d

Hanna kirjoitti...

No jos sinne Helsinkiin lähdet, niin käy nyt sitten ihmeessä tuolla Parikan liikkeessä! Kyllä morsian yhdet parikat on ansainnut! ;)

Emby kirjoitti...

:-) Nniiin, saahan talvihäihinkin vaikka mitä!
Noh, onneks on aikaa suunnitella, kun ei oo mitään päiviä lyöty lukkoon..
Ja eiköhän ne kengät sulle jostain löydy!! :-) toivotaan ainakii..