torstai 18. lokakuuta 2012

voihan yöheräilyt!

Meillä pikkuveli valvottaa... ensimmäinen unipätkä on klo 20-24, sen jälkeen heräillään syömään KAHDEN TUNNIN VÄLEIN! Argh! Millähän mä pidentäisin noita syöttövälejä?! Pakkohan mun on itsekin nukkua joskus... vai pitääkö mun luopua imetyksestä ja siirtää poitsu pullolle että saan nukkua?

et ei mulla muuta tänään.


1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Millaiset nukkumajärjestelyt teillä on? Itselleni perhepedissä nukkuminen oli pelastus vauvan ensikuukausina. Imetys sujui vain minimaalisella heräämisellä, kun vauva oli valmiiksi vieressä. Välillä koetin antaa vauvan nukkua yöllä omassa sängyssään, mutta väsymys jatkuvasta ylösnoususta oli liian massiivinen.

Jos perhepedissä nukkuminen ei syystä tai toisesta onnistu, voisit mielestäni ihan hyvin antaa miehen ruokkia vauvaa pullosta öisin aina silloin tällöin ja nukkua edes välillä kunnon öitä. Eihän se vielä tarkoittaisi imetyksestä luopumista. Sitä paitsi, jos vaihtoehdot oikeasti olisivat imetyksestä luopuminen tai väsymykseensä totaalisesti hajoava äiti, kannattaisi ehdottomasti valita ensimmäinen. Ei se imetys sentään niin tärkeää ole.

Voimia! Tuo on rankka vaihe, mutta loppuu kuitenkin aikanaan.