maanantai 29. lokakuuta 2012

Melkoisen hidas mun päivitystahti....

Mutta ymmärtänette! Kun lapset nukkuu ja on vapaa-aikaa, ei meinaa jaksaa istua blogin ääreen vaikka olisi hirveästi kerrottavaa. Meidän pikkuveli kasvaa koko ajan ja mulla on jo sääli kun se kasvaa... nyyh. Kohta jo kolme kuukautta! Mihin tää aika menee!!

Meillä veikka edelleen herättelee öisin kahden tunnin välein ja mä en tiedä et mitä sille asialle tekis. Huoh.

Muuten meillä menee hienosti - mun mies sai uuden työn ja aloittaa viikon päästä PÄIVÄTYÖSSÄ mikä on kahdeksasta neljään! Ei enää iltavuoroja!!! <3 Vuoden loppuun saakka sen pitää käydä toisella paikkakunnalla aika kaukanakin töissä et se vähän pidentää päiviä (niillä on joku koulutusjakso) mut sen jälkeen sen työt on tuossa tosi lähellä ja 8-16!!Olenko vähän onnellinen - ei enää iltavuoroja!!

Meillä jo jutellaan, kurlutellaan, nauretaan ja hymyillään! Käsi huitoo leluja jo hienosti mutta kiinni ei vielä osata tarrata. Hymyjä on helppo kalastella - pikkaisen lepertelyä ja heti veikka puhkeaa isoon hymyyn. Veikkaa kiinnostaa kovasti kaikki ympärillä oleva ja etenkin hönttipöö isosiskonsa joka temppuilee ympärillä.

Mutta sellaisia kuulumisia meillä... nyt onkin aika mennä suihkuun ja nukkumaan. PArhaillaan on menossa miehen viimeinen iltavuoroviikko, joka pitää vielä selättää! :)

Ei kommentteja: