maanantai 10. lokakuuta 2011

piinapäivät & huokailua

Niinpäniin. Kun annoin itselleni luvan olla vauvantekohommissa täysillä mukana, niin sitä ollaan sitten täysillä mukana. Tänään on dpo 10, eli 10 päivää oletetusta ovulaatiosta. Herkimmät testit näyttäisivät jo tuloksen jos olisi raskaana...

Mulla on viikon verran viillellyt nivusia ja ollut kovaa menkkamaista poltetta alamasulla. Mitään muita kuviteltuja oireita en ole havainnut vielä... Noi kivut alavatsalla kun voi liittyä myös tähän sairauteeni. Ne kyllä tuntuu ihan erilaisilta.... Jotkut sanoo että flunssainen olo voi olla oire. No daa. Eihän mulla sit ookkaan orastavaa flunssaa vaan nää onkin NIITÄ oireita. Palelee ihan koko ajan, se on selvä raskausoire. Tai sitten nämä viilenneet ilmat ovat syy paleluun. Haistan palaneen kahvin herkästi ja juoksen laittamaan kahvinkeittimen kiinni. No, se nyt vaan haisee pahalle. Ja lisäksi mua on muutamaan otteeseen huimannut että on pitänyt ottaa tukea jostain.

*huokaus*

Ärsyttävää. Mulla on tänään työnhakupäivä (niin niin ja täällä luuhaan...). Tuntuu niin tyhmältä hakea töitä, kun oikeasti haluaisin olla raskaana. Ja raskaanaollessa on myös ihan tyhjän kanssa alkaa hakemaan töitä. :/ Olishan se kyllä kivaa päästä vähäks aikaa työelämään taas, alkaa tämä kotona oleminen jo vähän tympimään. Mutta tuntuu silti tyhmältä laittaa hakemuksia kun ei vaan inspaa.

*huokaus*

Ei kommentteja: