maanantai 4. helmikuuta 2013

voihan... voihan... vee!

Voihan vauva ja vauvan rytmit.

Meillä on nyt jotenkin tosi hukassa päivän ruoka ja unirytmit! O herää ihan hirrrrveen aikaisin! Tänäänkin puoli kuudelta heräsi! Se herää KAKKAAMAAN. Ehkä ärsyttävintä ikinä. Maitoa on turha koittaa siinä välissä antaa kun sängystä kuuluu että: "blöblöblöblö hääääää, uguuuu, gyyyy, ba-ba-pu puppa- ppa -pa" ja niin edelleen.

No sit pikku O söi bataatti-maissisosetta aamupalaksi (joku ihmeen puuroangsti sillä menossa) puoli seitsemältä. No sit vielä maitoa ennen ekoja päiväunia mitkä alkoi jo kahdeksan aikaan. Sitten vauveli heräsi puoli kymmeneltä ja vaikutti kärttyiseltä niin päätin kaikessa tyhmydyessäni antaa sille maitovälipalan kun oli niin nälkäisen oloinen. "koska eihän kymmeneltä voi vielä syödä lounasta". Hm. No eihän se ruoka sitten maistunut kunnolla ollenkaan ja sitten taas ennen unia piti juoda melkein pari desiä maitoa.

Mä haluan tuupata tuohon lapseen RUOKAA että se nukkuis!!!

Kattelin just vanhan blogin juttuja siitä minkälainen rytmi isosiskolla aikanaan oli... sepä nukkui joka aamu kahdeksaan saakka! Voi kun tääkin nukkuis siihen seitsemään, ois täydellistä! Mut sen kakkaamisen jälkeen on ihan turha enää yrittää saada sitä nukkumaan.

Eikä näemmä auttanut sekään että laitettiin se vasta ysiltä nukkumaan illalla!.

Voi rytmi! Löytyis nyt!
Voi pikku O, ala syömään ja nukkumaan kunnolla!

Vieläkin tuntuu et elämä on yhtä sekasortoa kun se noronperkele tuli ja sekoitti kaiken! Tai sit tää johtuu vaan siitä et pikku O on vauva. Vauvoilla kun on tapana olla ei-niin-säännönmukaisia kaikissa toiminnoissaan.

Pah. Vauvat.

Nojoo. Vauvat. <3

Ei kommentteja: