sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

koopee ykkönen

No ei ainakaan tule helmivauvaa. Eikä muuten tule maalisvauvaakaan.... ensi kierto on pakko pitää taukoa. Jos sattuisikin onnistumaan niin en todellakaan halua rakenneultraan liittyvää pelkoa ja ahdistusta ja kaikkea siihen hääviikon tuntumaan! Puhumattakaan mahdollisista huonoista uutisista. :/ Eli kesä menee nyt sitten rennoissa tunnelmissa, toisaalta ihan helpotus.

Mutta myönnän, vitutus oli aika hemmetin iso kun menkat alkoi, vaikka en edes epäillyt olevani raskaana. Silti se vituttaa ihan suunnattomasti. Ärsyttää kun joka toinen vastaantuleva on raskaana. Ärsyttää kun mulla kuuluisi olla nyt äitiysloma, ärsyttää kun sen sijaan olenkin työtön ja en mitenkään päin raskaana.

Kohta alkaa taas vauvoja putkahdella maailmaan ja sitten sitä pitää olla vaan taas niin innoissaan muiden onnesta ja salaa olla katkera ja kateellinen. Juu, eihän toisten raskaudet ole minulta pois ja blaa blaa mutta voin sanoa että inhoan naapuriani tällä hetkellä ainoastaan siitä syystä että hän on raskaana. TAAS. Perheessä on kolme lasta ja nuorin vasta 1½ vuotta. Ja siellä se kulkee jo maha pystyssä.

Ahdistaa kun työasiat, vauvajutut, raskaustoiveet, häät ja kaikki tuntuu riitelevän keskenään! Jos haluat yhtä, haittaa se toista. ARGH.

Selvä koopee ykkönen täällä.... murh.

Mutta onneksi kesällä on tulossa jos jonkinmoista kivaa kinkeriä. Ainakin pystyn nautiskelemaan niistä nyt rennoin mielin. Mutta silti. On se perseestä.

Ei kommentteja: