torstai 2. helmikuuta 2012

Oi, Helmikuu!

Mä selvisin tammikuusta! Ihan mahtavaa!

Helmikuussa on jo positiivinen tuntu keväästä. Vaikka pakkanen paukkuu ja lunta on paljon, niin tieto siitä että on jo Helmikuu, saa mielen paremmaksi. Kuukausi, niin alkaa näkymään kevään merkkejä! Varmaan maaliskuun alussa on vielä kylmä ja lunta, mutta ajatelkaa miten valoisaa silloin jo on. Maaliskuun alussa voi jo kylvää siemeniä pikkuisiin ruukkuihin odottamaan ikkunalaudalle valoisia ja lämpimiä kesäpäiviä.

Helmikuun parhautta ovat tulppaanit, valo, ystävänpäivä, laskiainen.


Viime vuoden helmikuu oli musta. Olkoon tämä vaikka vaaleanpunainen.

Kävin toissapäivänä neuvolassa pyörähtämässä. Siellä kun on tosiaan luvattu ultrata aina kun minusta siltä tuntuu. No, minusta tuntui siltä. Kaikki oli hyvin, pieni oli vilkas ja liikkui paljon. Lapsivettä oli hyvin ja kaikki näytti siltä miltä kuuluukin.

Säikähdin tässä muutama päivä sitten kun aloin tuntemaan vauvan liikkeet. Pelästyin, että nyt on pakosti joku vialla, että nyt sieltä on se lapsivesi vähentynyt. Enhän minä muuten voisi tuntea vauvan ensimmäisiä liikkeitä raskausviikolla 13! Mutta niin se vaan on, hyvät ihmiset. Olen nyt kolme-neljä päivää joka päivä vauvan liikkeitä. Hyvin hämmentävää, en uskoisi, ellen itse kokisi!

En onneksi ole luonnonoikku eikä lapsella ole mitään vikaa. Harvinaistahan tämä on tuntea niitä näin aikaisin, rv 12. Mutta minä olen henkilö, joka sairastaa kroonista suolistosairautta. Eli tunnen oman vatsani kurinat ja muut täysin. Vauvan liikkeet ovat perhosen siipiä, kalan pysrtön heilautuksia, pientä sivelyä. :)

Sellaista kuuluu tänne. Tänään on rv 12+3.



2 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

<3 Voimia päiviin, eloon, oloon ja odotukseen! Ihana että neuvolaan saa mennä sillonko sille tuntuu.

Onnittelut liikkeistä. Etappeja!

Elina kirjoitti...

Kiitos! <3